Ivan Zidar pobijedio na GMC 20 eventu u Berlinu, Luka Sumić poražen

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.06.2019 12:47h Autor:

Oscar Nave vs. Ivan Zidar (foto: GMC)

Ivan Zidar došao je do svoje treće pobjede u nizu i ukupno pete u profesionalnoj MMA karijeri. On je na GMC 20 priredbi u Berlinu savladao Oscara Navea, Portugalca koji živi i trenira u Njemačkoj. Nažalost, Ivanov sugrađanin Luka Sumić poražen je prekidom početkom druge runde od domaćeg borca Floriana Kopieca.

Zidar je cijelu borbu dominirao i dva puta je Oscara Navea udarcima slao na pod, no nije uspio završiti borbu. Sam je otkrio kako je dao sve od sebe da to napravi i da njegova pobjeda bude još uvjerljivija, no u tome nije uspio. Otkrio je i kako se pune dvije runde borio sa slomljenim rebrom, što mu je otežalo posao, no niti u jednom trenutku nije imao namjeru odustati. 27-godišnjak iz Osijeka cijelu je borbu dominirao.

Pobjedu je uzeo jednoglasnom odlukom po mišljenju sva tri suca pokraj kaveza. To je Ivanu bila treća pobjeda u nizu, čime svoj profesionalni omjer dovodi na pet pobjeda i dva poraza. Iz ta dva poraza izvukao je zlata vrijedno iskustvo i sad svakim nastupom izgleda sve bolje. Ovaj hrvatski borac bantam kategorije itekako ima što ponuditi i do kraja godine mogla bi ga dočekati neka više nego zanimljiva borba u nekoj od jačih europskih promocija.

Pobjedom svog borca pohvalio se i veliki švedski Allstars MMA tim, glavnog trenera Andreasa Michaela.

WIN FOR IVAN 3-0 WITH TWO KNOCKDOWNS FOR HIM IN THE FIGHT. GMC BERLIN GERMANY. SO PROUD OF Ivan Zidar FOR THIS GREAT…

Objavljuje Allstars Training CenterSubota, 29. lipnja 2019.

Nažalost, uspjeh svog sugrađanina nije uspio izjednačiti Luka Sumić. On je odradio vrlo dobru prvu rundu protiv Floriana Kopieca, no početkom druge primio je udarac koji ga je bacio u probleme, a serija nakon toga je i završila borbu. On je tako svoj profesionalni omjer doveo na tri pobjede i tri poraza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI