Ivan Zidar dogovorio borbu na njemačkom GMC-u, čeka ga iskusni Portugalac

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.05.2019 12:14h Autor:

Ivan Zidar

Jedan od najboljih hrvatskih boraca nižih kategorija, Ivan Zidar, nastupit će na idućoj priredbi njemačke GMC organizacije. U borbi do 63 kilograma težine čeka ga Portugalac s njemačkom adresom, Oscar Nave.

Nakon što je ovu godinu otvorio sjajnom pobjedom na eventu promocije Fight Club Rush, 27-godišnji osječki borac Ivan Zidar ispred sebe ima novi ispit. Dogovorio je borbu na 20. eventu njemačke promocije GMC. 29. lipnja u Berlinu čeka ga borba protiv dvije godine mlađeg, ali s malim rukavicama puno iskusnijeg, Oscara Navea.

Zidaru će ovo biti prvi nastup u GMC-u, a tražit će treću pobjedu u nizu, koja bi ga mogla usmjeriti prema nekim još većim promocijama ili prema glavnim borbama u toj promociji. Jedan od najtrofejnijih hrvatskih boraca u MMA se prebacio krajem 2016. godine, nakon što je preselio u Stockholm, gdje je postao član elitnog Allstar MMA tima. Do sada je upisao četiri pobjede, ali i dva poraza koji su došli kao danak neiskustvu na početku MMA karijere.

Ovim putem će njegov protivnik biti Oscar Nave. Radi se o borci koji je do sada upisao 12 pobjeda i 14 poraza, a dolazi iz Münich Fight Cluba. U GMC-u je debitirao na njihovom prošlom eventu, no nije uspio slaviti. Zapravo, upisao je treći poraz u nizu. Nave je svakako borac po mjeri za nastavak napretka hrvatskog borca, no nikako borac kojeg se smije podcijeniti. Zidar će ovim putem nastupiti kilogram i pol iznad sebi uobičajene bantam kategorije.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI