Ivan Gluhak razočaran: Gluposti, nisam bio nokautiran!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.03.2018 12:19h Autor:

Gluhak vs. Imadaev

Nakon što je poražen prekidom već u 12. sekundi borbe na jučerašnjem FNG eventu u Rusiji, Ivan Gluhak se oglasio putem Facebooka. Izjavio je kako smatra da nije bio nokautiran te da je sudac prerano prekinuo borbu.

Gluhak se borio protiv domaćeg borca Zelima Imadaeva i od prve sekunde odluči je napasti i pokušati preuzeti kontrolu nad borbom. Nažalost, odmah je naletio na jednu kontru, koja ga je instantno bacila na pod, a još jedan udarac na podu rezultirao je time da je sudac Marc Goddard prekinuo borbu. Gluhak je držao ruke na glavi i nije još u potpunosti bio izvan borbe te smatra kako mu je jedan od najboljih svjetskih sudaca pružio nepravdu time što mu nije dao priliku da se pokuša vratiti u borbu.

“Što pišete gluposti da sam bio nokautiran? Izgleda da nikada niste bili nokautirani pa ne znate što znači nokaut. Bio sam samo razočaran jer je sudac prerano prekinuo borbu. Već za deset dana imam iduću borbu i nastupiti ću u njoj ukoliko se uspije oporaviti od ovog nokauta koji sam danas dobio”, sarkastično je napisao Gluhak na svom Facebook profilu.

Činjenica je da ne možemo znati što bi se dogodilo da je sudac još malo pustio borbu. Znamo da je njegov zadatak zaštititi borca pa je možda napravio i odličan posao time što nije dozvolio veću štetu koja bi onemogućila Ivanov spomenuti nastup za deset dana. No, naravno da postoji mogućnost da bi se naš borac uspio oporaviti, vratiti na noge i preokrenuti borbu te tako doći do pobjede. To nažalost nikada nećemo saznati, a Ivanu ostaje kratko vremena da se riješi gorkog okusa ovakvog poraza te da se pripremi za idući nastup. Nadamo se kako će nakon njega on biti taj kojem će sudac podići ruku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI