Ivan Gluhak odlazi u Britaniju boksati bez rukavica!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.08.2017 19:18h Autor:

Gluhak vs. Higgy

Novo hrvatsko ime u britanskom “Bareknuckle Boxingu” je zagrebački “Braveheart”, iskusni MMA borac Ivan Gluhak. On će nastupiti 9. rujna, na idućem BKB eventu. U Liverpoolu ga čeka James Higgy.

Riječ je o meču srednje kategorije, a Gluhak je do BKB-a došao preko Marka Martinjaka, odnedavno umirovljenog bivšeg BKB prvaka lakoteške kategorije. Meč će se održati 9. rujna, a sve se održava u Echo Areni. BKB ekipa je i ovog puta okupila neka zanimljiva i poznata imena iz svih sfera borilačkog sporta, a nedavno smo najavili kako će na istom eventu nastupiti i Goran Reljić.

Iako se Marko Martinjak povukao iz sporta, i dalje je ostao u jako dobrim odnosima s vlasnicima promocije te Gluhak vjerojatno nije jedini borac iz Hrvatske koji bi trebao dobiti priliku na narednim eventima. Marko će ovoga puta u Liverpool otputovati zajedno s Ivanom te će mu biti podrška i u kutu.

Ivanu želimo puno sreće u ovom nastupu te da pokuša postići jednak uspjeh onom Markom. Naime, Marko je prvo naslov prvaka osvojio, a onda ga dva puta nokautima obranio. Umirovio se prošlog mjeseca nakon što je odlučio kako sportskom ne može uzdržavati obitelj na željenoj razini.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI