Čitatelji Fight Sitea Petjeov "high kick" proglasili najatraktivnijim!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.10.2014 13:25h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto (Fight Site)

Očekivano, spektakularan nokaut Samo Petjea koji je osvojio pojas FFC prvaka na priredbi u Ljubljani je proglašen najatraktivniji te večeri po izboru čitatelja Fight Sitea.

Taj sjajan potez, odnosno "high kick" je osvojio 45 posto glasova, a odnah iza njega je pomalo neobičan nokaut slovenske zvijezde Denisa Chorchypa. On je za svoj "kroše" kojim je nokautirao Dženana Poturka zaradio 32 posto. Treći po odabiru FS posjetitelja jest sjajan mladi poljak iz Golden Gloryja Marcin Prachnio koji je ekspresno svladao favoriziranog Stipu Bekavca. Za nokaut koljenom je dobio 13 posto.

Pomalo iznenađuje podatak da je spektakularan "high kick" Luke Jelčića kojim je slavio u dvoboju protiv Talijana Elije Madau zaradio tek 8 posto. Na začelju su ostali nokauti Decara protiv Ivaša i Kancheva protiv Benka.

Sve u svemu, posjetitelji Fight Sitea su definitivno imali vrhunski izbor te odluka nije bila laka. No, high kick Samo Petjea je očite nešto posebno. Valja naglasiti da je u anketi sudjelovalo  gotovo 1800 ljudi na čemu se posebno zahvaljujemo.

[anketa=173]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI