Ispeci, pa reci: Vaso Bakočević "glavom" platio provokacije (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.11.2015 17:48h Autor:

Vaso Bakočević

Na provokacije koje je Vaso Bakočević uputio prije borbe, Anzor Azhiev je odgovorio na sličan način. No, Anzorova provokacije je zapravo sol na ranu, pošto je ovaj video objavljen nakon što je on Vasu savladao.

Prije borbe protiv Anzora Azhieva, Vaso Bakočević je u svom stilu provocirao protivnika, usput objavivši i video te je u interviewu prije borbe najavio nokaut pobjedu, usput odaslavši par uvreda prema svom protivniku. Nakon borbe se na Facebook stranici koja prati čečenske borce pojavio malo drugačiji video.

Naime, u njemu se nalaze Vasine izjave iz interviewa, dok su kao odgovor na njih prikazani inserti iz njihove subotnje borbe, u kojoj je Čečen apsolutno dominirao, napravivši sve potpuno suprotno onome što je Crnogorac najavljivao. Tako da je ovo izuzetno kvalitetna provokacije, budući da se Anzor, za razliku od Vase, poslužio dokazima.

Nekad uistinu nije dobro biti previše samouvjeren te okrutan prema svom protivniku, da ti se ne bi dogodio slučaj ismijavanja. A nema sumnje kako je gotovo sve Anzorove navijače, a i Vasine “hejtere”, video izuzetno zabavio. Vasi želimo brz oporavak i povratak te možda i priliku za revanš jednog dana.

 

Anzor Azhiev vs Vaso “Psihopata” BakocevicHunde die bellen beissen nicht

Posted by Tschetschenen on 29. studenoga 2015

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI