Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ishiijev PFL protivnik odustao od turnira, zamjena ekspresno pronađena | Fight Site

Ishiijev PFL protivnik odustao od turnira, zamjena ekspresno pronađena

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.05.2019 10:18h Autor:

Satoshi Ishii

Iako je Satoshi Ishii osobno tražio prošlogodišnjeg prvaka Philipea Linsa kao prvog PFL protivnika, ta se borba neće dogoditi. Samo dva i pol tjedna prije održavanja priredbe, Lins je istupio iz turnira. Zamijenit će ga 31-godišnji Samoanac, Ezekiel Wily, bivši igrač američkog nogometa.

PFL je danas objavio kako je njihov aktualni prvak morao odustati od ovosezonskog turnira zbog ozljede. Philipe Lins ponovno je trebao biti jedan od glavnih favorita, a bio je namijenjen i za glavnu borbu trećeg ovosezonskog eventa, prvog koji sadrži borbe teške kategorije. Protivnik mu je trebao biti Satoshi Ishii. On je osobno tražio Brazilca kao svog prvog protivnika, Ray Sefo mu je tu želju ispunio, no na kraju će japansko-hrvatski borac turnir otvoriti borbom protiv puno manje poznatog protivnika.

Iz promocije su odmah obavijestili kako Linsa mijenja 31-godišnji američki borac samoanskog porijekla, Ezekiel Wily. Radi se o borcu koji se prvobitno profesionalno bavio američkim nogometom, da bi se onda prebacio na MMA. 2015. i 2016. godine odradio je tri borbe, da bi onda uzeo pauzu i vratio se tek prije tri mjeseca. Upisao je pobjedu na jednom manjem eventu čime je svoj omjer doveo na tri pobjede i jedan poraz. Trenira u Xtreme Couture timu zajedno s mnogim poznatim borcima, ali i s predsjednikom PFL-a, Rayem Sefom, što je vjerojatno razlog ovako brzog dogovora. Vidjet ćemo koliko će se PFL-u isplatiti potpis tako nepoznatog i neiskusnog borca.

Iako je IShii trebao nastupiti u glavnoj borbi priredbe koja se održava 6. lipnja, za pretpostaviti je kako će bez Linsa izgubiti taj status. Na istoj priredbi nastupa i Ante Delija. Njegova borba protiv Bena Edwardsa trebala bi otvoriti program. Ukoliko se PFL odluči na neke izmjene programa, bit ćete pravovremeno obaviješteni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI