Ishii se u Novom Sadu našao s Martinom Lewandowskim i otkrio dogovor s KSW-om

Vijesti iz regije 25.01.2019 17:35h Autor:

Dijaković, Lewandowki i Ishii

Satoshi Ishii današnji dan je proveo u Novom Sadu, gdje se našao s Bojanom Mihajlovićem iz SBC-a i svojim menadžerom Ivanom Dijakovićem, no tu je bio još jedan gost. U pitanju je vlasnik KSW promocije, Martin Lewandowski.

Ishii je u Novi Sad otišao da bi vjerojatno dogovorio sve detalje SBC nastupa, koji ga 16. veljače čeka u Somboru. No, odradio je tu još jedan posao. Sve se vrlo lako da zaključiti iz teksta kojim je popratio tri fotografije objavljene na Instagramu.

“PRIDE NEVER DIE

Sklopio sam dogovor s Martinom Lewandowskim i Ivanom Dijakovićem u Novom Sadu”, napisao je Ishii, uz dodatak velikog broja hashtagova, koje može vidjeti u objavi.

Ishii je jesenas postao dio UFD Managementa, Ivana Dijakovića, koji je vlasnik istoimene dvorane u Düsseldorfu te je ujedno i menadžer Roberta Soldića. To je vrlo brzo rezultiralo Ishiievim napadom na SBC titulu prvaka teške kategorije, koju je u prosincu i osvojio te će ju za dva i pol tjedna braniti.

Ukoliko je Ishii potpisao ozbiljan ugovor s KSW-om, to bi trebalo značiti kako na kraju ipak neće biti ništa od nastupa u PFL-u. Za tu promociju je nedavno otkrio kako su razgovarali, no da još uvijek ništa nisu službeno potpisati. Dijaković je i u njihovoj prvoj sezoni imao neke svoje borbe, gdje se najviše iskazao Abus Magomedov, finalist turnira srednje kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI