Ishii održao obećanje i donirao novac djeci u Nazorovoj

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.10.2018 22:27h Autor:

Satoshi Ishii

Satoshi Ishii održao je svoje obećanje te je danas posjetio dječji dom u Nazorovoj, kojem je donirao cijeli honorar zarađen od borbe prošlog vikenda u Njemačkoj.

Ishii je već prije borbe u Njemačkoj, gdje je upisao pobjedu u prvoj rundi, obećao kako će cijeli honorar donirati dječjem domu u Nazorovoj ulici, a sada je to i ostvario. Simpatični Japanac velikog srca tamo je došao osobno te je sam otkrio kako je proveo prekrasno poslijepodne. Točna cifra koju je donirao se ne spominje, no kolika god ona bila, ovo je hvale vrijedan potez zlatnog olimpijca, čovjeka koji je Zagreb odabrao kao svoj dom.

“Dragi prijatelji u cijelom svijetu. Danas sam održao obećanje i donirao sam sav novac osvojen u Düsseldorfu na GMC eventu. Sva moja pažnja danas je bila usmjerena djeci u domu u Nazorovoj. Prije svega, bilo je srcedrapajuće vidjeti kako su krasno tretirani, a osmjesi i sreća na njihovom licu to dokazuju.

Sva djeca imaju pravo odrastati i živjeti u sigurnom okruženju. Ja sam otac pa mi gledanje tih osmjeha donosi veliku sreću i još jednom mi potvrđuje koliko dobar posao rade u Nazorovoj. 

Molim vas, posjetite ih, bez plana, samo donesite toplinu svog srca i ponešto osmjeha. Vratiti će vam se stostruko, u bezbrojnim osmijesima, zagrljajima, pažnji i zahvalnosti. Uključite se i znajte, djeca vole “Bananko” pa ne zaboravite ponijeti im ga ukoliko budete dolazili”, napisao je Ishii na Facebooku, uz prilog dvije fotografije.

Ishii je inače otac djeteta koje u Japanu živi s njegovom bivšom suprugom te nema priliku toliko se često družiti. Vjerojatno je i zbog toga bio toliko ganut svime što je doživio, a sigurni smo kako ovo nije njegov posljednji posjet, a vrlo lako moguće niti posljednja donacija, toj ustanovi.

Dear friends all over the world,Today I kept my promise – I have donated all of my winnings from Duselldorf GMC…

Objavljuje Satoshi IshiiPetak, 19. listopada 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI