Ishii najavio dvije borbe za titulu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.01.2019 15:04h Autor:

Satoshi Ishii

Sve se čini kako Satoshi Ishii ispred sebe ima vrlo aktivnu godinu, ako ćemo suditi po onome što mu slijedi u idućih šest tjedana. Naime, japansko-hrvatski borac će za to vrijeme odraditi dvije borbe za titulu u dvije različite promocije.

Kako je već najavio tijekom gostovanja u Podcast Inkubatoru, Ishii će vrlo brzo braniti jednu titulu osvojenu prošlog mjeseca, dok će samo dva tjedna nakon toga krenuti put Azije po novu.

Prva je naravno ona SBC promocije, koju je osvojio početkom prošlog mjeseca u Novom Sadu. Vojvođanska promocija angažirala ga je i za svoj idući event, SBC 20, koji će se 16. veljače održati u Somboru. Promocija event još nije službeno najavila jer još uvijek traje matchmaking, no potvrdili su nam datum i mjesto održavanja. Uskoro ćemo tako saznati i tko će to biti prvi Ishiijev protivnik u obrani titule.

Dva tjedna nakon te borbe, trebao bi se nakratko vratio svojoj rodnoj grudi, odnosno u japanskoj Nagoyi će napasti teškašku titulu vrlo kvalitetne Heat promocije. Niti u vezi tog eventa nema informacije o protivniku, no obavijestiti ćemo o tome čim bude poznato.

Već ranije smo pisali o tome kako ga je kontaktirao i veliki PFL, no da bi kod njih trebao nastupiti tek sredinom godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI