Ishii ljudina: Želi za Hrvatsku učiniti nešto lijepo pa će podučavati besplatno judu ljude s invaliditetom!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.04.2019 15:31h Autor:

Photo: Instagram

Olimpijski pobjednik u judu i to najmlađi i najlakši u povijesti teške kategorije, Satoshi Ishii, je nedavno i službeno postao Hrvat. Danas uspješni MMA borac se na društvenim mrežama pohvalio hrvatskom putovnicom, kao i podatkom da će u uglednom PFL-u nastupati pod trobojnicom i šahovnicom.

Oni koji su pratili njegov borilački put od kada je najprije stigao u Zagreb trenirati sa svojim idolom Mirkom Filipovićem, a onda je i za stalno odlučio ostati u našoj metropoli, znaju da je Ishii velik broj honorara koje je zaradio u posljednje vrijeme donirao u humanitarne svrhe – dječjem domu u Nazorovoj ulici. To je svakako hvale vrijedan potez koji je u današnjem svijetu vođenom zaradom i profitom jako teško sresti.

Ishii održao obećanje i donirao novac djeci u Nazorovoj

No, član Cro Cop tima tu nije stao. U srijedu je judo klub osoba s invaliditetom “Fuji” na svom službenom Facebook profilu objavio da se Ishii sam javio u želji da besplatno podučava judu njihove članove. Olimpijski pobjednik bi prvi trening trebao odraditi 28. travnja u Velikoj Gorici.

Objavu judo kluba osoba s invaliditetom “Fuji” vam prenosimo u cijelosti, a Ishiiju čestitamo jer je prava ljudina!

“‘Volio bih učiti ljude s invaliditetom judo i želio bih za Hrvatsku učiniti nešto lijepo.’

Riječi su to olimpijskog prvaka Satoshi Ishiia koji nam se javio sa željom da pomogne Fuji judašima u njihovim nastojanjima da budu što bolji. Mi smo, naravno, s velikim oduševljenjem i još većom zahvalnošću prihvatili njegovu ponudu.

Ovom prilikom najavljujemo gostujućeg Fuji trenera, 28.04., u Velikoj Gorici. Ishii će našim judašima s cerebralnom paralizom podijeliti svoje veliko judo znanje i još veće iskustvo!

Malo je reći da smo ostali bez teksta njegovom nesebičnom inicijativom te vjerujemo da će Fuji judašima ovo iskustvo biti jedna velika motivacija, ne samo u judaškom smislu već i u životnom. Ishii, domo arigato!”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI