Ishii dogovorio borbu u Njemačkoj, sav prihod donirati će domu za beskućnike

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.10.2018 15:15h Autor:

Satoshi Ishii

Satoshi Ishii dogovorio je borbu u njemačkom Düsseldorfu, koju će održati već idućeg vikenda, a zanimljivo je kako sve što će zaraditi od ove borbe namjerava donirati.

Japanac s adresom u Zagrebu preko Facebooka je najavio svoj nastup idućeg vikenda, koju je prihvatio nakon što mu je propala planirana FFC borba protiv Chrisa Barnetta. U pitanju je bila promjena termina FFC 31 eventa, a kako se nakon toga nisu uspjeli uskladiti oko novog datuma, Ishii je odlučio boriti se u Njemačkoj. Ovaj vikend japanski se bivši olimpijac nalazi u Americi, gdje će sutra nastupiti u revijalnoj grappling borbi protiv Franka Mira, a ista se održava u sklopu Quintet 3 eventa.

Nažalost Ishii nije naveo tko mu je protivnik, a informacija se ne može pronaći niti na službenim stranicama GMC promocije. Ono što znamo je da će se borba održati u kavezu, a da je mjesto odvijanja Castello dvorana u Düsseldorfu.

Ishii je osim toga otkrio kako će ovog puta svu zaradu od ovog nastupa donirati zagrebačkom domu za beskućnike, koji se nalazi u Nazorovoj ulici. Svakako hvale vrijedna inicijativa ovog velikog sportaša.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI