Incident na vaganju: Ishii naljutio Cro Copa jer je kasnio i nije htio skinuti traperice!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.12.2014 10:18h Autor:

Foto: Blade FC

Mirko Filipović 106.5 kilograma, Satoshi Ishii 107  kilograma. To su najvažnije informacije s današnjeg vaganja za INOKI Bom-ba-ye priredbu u kojoj će hrvatska borilačka zvijezda braniti svoj IGF pojas.

Cro Cop je bio nešto teži nego u zadnjim nastupima, no na vagi se, baš kao i obično, pojavio spreman i fizički u impresivnoj formi.

No, ako se zagrebe malo ispod ovih brojki, vaganje za Inokijevu priredbu je ponovno donijelo skandal. Ako se sjetite prvog dvoboja Cro Cop vs. Ishii, tada se Japanac uopće nije pojavio na službenoj vagi, no organizatori su mu to istolerirali. Mirko nije bio sretan. Danas je judoka napravio nešto slično. Uspio je Mirka dva puta ozbiljno naljutiti pa je u jednom trenutku vladala napeta i vrlo neugodna atmosfera. O čemu se točno radilo?

Cro Cop je na vaganje došao na vrijeme te je, kako su to primijetili japanski novinari, dugo vremena strpljivo čekao da sve krene. No, njegovog protivnika, baš kao i zadnji put, nije bilo. Mirko je obavio formalnost te je i dalje čekao. Tada se Ishii pojavio, no na vagu je htio stati  samo u trapericama te ih je unatoč inzistiranju organizatoru i jasnom čuđenju Filipovića odbio skinuti. Nakon kraćeg natezanja ipak je izašao iz dvorane te su ga okupljeni čekali da se skine i ostane samo u donjem vešu kako i priliči borilačkom vaganju.

Kada je sve završeno, Cro Cop nije skrivao razočarenje. Osim vaganja, imao je zakazano dvosatno foto i video snimanje koje je nakon ovog incidenta ljutito odbio odraditi. Ishii se očito htio ponašati kao zvijezda koja je veća od prave zvijezde…

"Kakav je to način? Ja  sam došao na vrijeme jer sam profesionalac i ovo je moja obaveza. Ali ako sam ja šampion, kakav je to način da ja moram njega čekati dok se on udostoji pojaviti. To ne doliči borcu", kratko je komentirao Filipović.

Izazivač to nije shvatio tako drastično. On kaže da je jednostavno zadržan. Tek kada je skinuo traperice bilo je jasno u čemu je bio problem. Na donjem vešu je imao sliku "Mickey Mousea", a na pozornicu je pristao izaći tek kada je dobio kratke hlačice.

"Žao mi je ali sam upao u gužvu i zadržali su me na drugom mjestu", poručio je kratko Ishii i dodao par riječi o skidanju ili neskidanju traperica:

"Ma to nije bitno. Ja bih se vagao u trapericama i da sam dio UFC-a. Tako se oduvijek važem. Uvijem imam traperice. Razlog nije bio sram, nego jednostavno to tako radim. Žao mi je što nije bilo malo više fleksibilnosti."

Izravni prijenos INOKI Bom-ba-ye priredbe možete pogledati sutra na Staru Godinu već od 09:00 sati ujutro na Fight Channelu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI