Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Incident na polufinalu Hrvatske MMA lige: Dukić se potukao u Ciboni | Fight Site

Incident na polufinalu Hrvatske MMA lige: Dukić se potukao u Ciboni

Vijesti iz regije 09.09.2013 08:38h Autor:

Hrvatska MMA liga

U subotu navečer u Zagrebu su održani polufinalni mečevi Hrvatske MMA lige, moglo se vidjeti dosta zanimljivih okršaja, ali tom prilikom dogodio se nažalost i jedan prilično veliki incident.

Zdravko Dukić nakon što je u meču protiv Ante Radmana slavio sudačkom odlukom i plasirao se u finale, potukao se također s jednim muškarcem u zagrebačkoj Ciboni.

Više detalja u ovom trenutku nije poznato, osim da je Dukić te večeri slomio palac na lijevoj ruci, ali navodno se radi o osobi s kojom je on već dulje vrijeme u verbalnom sukobu.

Službenih reakcija čelnika Hrvatske MMA lige, Gorana Husića, o ovom zaista neugodnom incidentu još uvijek nema, ali s obzirom da su u pojedinim prošlim sličnim situacijama kad su se borci ponijeli nesportski uvijek oštro osuđivali takva ponašanja i ograđivali se od njih, borilačka javnost čeka na odgovor u ovom slučaju.

Zasad nije poznato hoće li Dukić zbog ovog incidenta moći nastupiti u finalnoj borbi, bilo zbog ozljede, bilo zbog eventualne diskvalifikacije od strane organizatora uzevši u obzir da je i prije bilo "problematičnih" situacija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI