Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Impresivne brojke internacionalne naravi FFC spektakla u Areni! | Fight Site

Impresivne brojke internacionalne naravi FFC spektakla u Areni!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.12.2016 16:45h Autor:

FFC

Samo nas pet dana dijeli do najveće priredbe u povijesti hrvatske borilačke promocije Final Fight Championship (FFC). Zagrebačka Arena će 17. prosinca od 20:00 sati ugostiti “Noć šampiona” – poseban event na kojem će gotovo svi (deset od jedanaest) dvoboja za ulog imati pojas FFC prvaka. Upečatljiv je to završetak godine za hrvatski sportski brand koji je u 2016. prvi put organizirao dvije priredbe na drugom kontinentu i u kojoj se etablirao na velikoj ne samo europskoj, nego i svjetskoj sceni.

Posebnost “FFC-a 27: Night of Champions”, nisu samo dvoboji za titulu koji će zasigurno obilježiti noć u Areni za većinu fanova, ono što dodatno izdvaja ovu priredbu od ostalih jest njezina internacionalnost. Naime, u ring “zagrebačke ljepotice” će te večeri ući gladijatori iz čak 16 različitih zemalja. Radi se o posebno impresivnoj brojci kada se u obzir uzme podatak da će ukupno nastupiti 22 imena.

Najveći broj boraca je očekivano iz Hrvatske, njih čak šestorica, od čega će četvorica predstavljati Zagreb (Brestovac, Pejić, Trušček, Jelčić, Bilić, Perak). Regija će također biti bogato zastupljena pa ćemo u Areni u akciji gledati ponajboljeg srpskog MMA borca Darka Stošića, bez sumnje najboljeg slovenskog udarača Samo Petjea i Denisa Marjanovića koji predstavlja Bosnu i Hercegovinu. Čak dva imena dolaze iz Sjedinjenih Američkih država: UFC veteran David Mitchell i Jeremy Kimball. Iako na borilačkim hlačicama u ringu nosi zastave Hrvatske i Bosne i Hercegovine, sjani mladi Roberto Soldić već više od dvije godine živi u njemačkom Duesseldorfu te će parcijalno predstavljati i svoju treću domovinu. “Armenski Tigar” Tigran Movsisyan je Armenac, koji uz svoju domovinu predstavlja i Republiku Češku gdje godinama živi i trenira. Pod zastavom Engleske i Velike Britanije će u ring Arene Zagreb ući sjajni Jmes Brum dok će susjednu nam Italiju predstavljati Danillo Belluardo. Iz susjednih zemalja dolazi i kick boksač iz Austrije Rene Wimmer. Iz Ukrajine dolazi i tu zemlju predstavlja jedan od najboljih svjetskih nokautera, FFC prvak u poluteškoj kategoriji Pavel Zhuravlev. Njegov protivnik u Areni će biti Surinamac s nizozemskom adresom Clyde Brunswijk. Nizozemsku će, pak, na FFC-u 27 predstavljati bivši šampion koji želi vratiti izgubljeni pojas – Dion “The Soldier” Staring. I na kocnu iz Francuske dolazi Daniel Lentie, koji će pokušati srušiti dominaciju Mladena Brestovca, a pretposljednju 15. državu Estoniju predstavlja Andy Manzolo, dok će Gruziju u Areni predstsavljati Giorgi Bazanov.

Impresivan je to popis koji je teško nadmašiti. Ne sjećamo se kada je neka druga svjetska borilačka promocija na istom eventu uspjela skupiti borce iz čak 16 država. Uključujući i one najveće…

Hrvatska: Mladen Brestovac, Filip Pejić, Maro Perak, Ivica Trušček, Luka Jelčić, Ivan Bilić
SAD: David Mitchell, Jeremy Kimball
Bosna i Hercegovina: Denis Marjanović
Srbija: Darko Stošić
Slovenija: Samo Petje
Austrija: Rene Wimmer
Italija: Danillo Belluardo
Ukrajina: Pavel Zhuravlev
Češka: Tigran Movsisyan (Armenija)
Njemačka: Roberto Soldić (Bosna i Hercegovina)
Engleska: James Brum
Francuska: Daniel Lentie
Nizozemska: Dion Staring
Gruzija: Giorgi Bazanov
Surinam: Clyde Brunswijk
Estonija: Andy Manzolo

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI