Iliću otkazana borba na Megdanu, Trušček odbio uskočiti: “Znam da ću plakati od tuge na dan borbe”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.04.2018 18:20h Autor:

Aleksandar Ilić Megdan 3

Aleksandar Ilić ostao je bez borbe na Megdan 3 priredbi, a nesretnu vijest saznao je preko Ivice Truščeka koji je odbio uskočiti u meč kao zamjena.

“Joker” je 26. travnja na Megdan Fighting 3: Srbija vs. Rusija eventu u Novom Sadu trebao braniti svoj pojas srednje kategorije protiv čečenskog borca Ruslana Yusupova.

Ilić je vijest o otkazivanju meča podijelio putem svog Facebook profila gdje je objasnio da je borba ponuđena hrvatskom veteranu sporta, Ivici Truščeku.

Trušček se također obratio javnosti putem Facebooka i objasnio zašto je odbio borbu protiv srpskog talenta. Iako je poznat kao borac koji će uskočiti u meč bez previše razmišljanja čini se da je i “Terror”konačno shvatio da se ne isplati ulaziti u ring svaki put kada dobije poziv. Najiskusniji hrvatski borac često se borio bez priprema ili u krivoj kategoriji što je rezultiralo nepotrebnim porazima i ozljedama.

“Bojim se, odbio sam borbu vs Aleksandar Ilić”, napisao je Trušček. “Idem kontra moje stare “logike”, da bi se radije borio i izgubio, nego da se uopće ne borim. Znam da ću plakati od tuge na dan borbe, ali možda bolje tad, nego drugi dan od bolova i poraza jer su mi šanse za pobjedu 10ak%, ako sam velikodušan. Znači moj trening zadnjih 20 godina je očito bio za kurac. Kak bi moj stari trener i prijatelj Goran Borović rekao: ‘ili jesi ili nisi’… Ja očito nisam.

g. Pametni Kukavica… idem si zabiti olovku u oko od jada. Glavni razlog je da dečko ima 15 kg i 10 cm više od mene, ali svejedno…”

Ilić je reagirao na objavu tako što se u komentarima zahvalio Truščeku na iskrenom odgovoru, nazvavši ga “pravim gospodinom.”

Iliću je ovo trebao biti prvi meč od travnja 2017. kada je na prvom Megdanu jednoglasnom odlukom savladao Marinicu Bejenarua.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI