Ilić: “Znam da mogu pobijediti tog lika za kojeg svi misle da je babaroga!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.02.2019 11:04h Autor:

Janikowski vs. Ilić

Srpski borac srednje kategorije Aleksandar Ilić će debitirati za mjesec dana u toj poljskoj mega promociji na KSW-u 47 u poljskom gradu Lodzu. Protivnik će mu biti Damian Janikowski, popularni borac i brončani olimpijac u hrvanju kojeg upravo KSW gura na poziciju iduće velike poljske MMA superzvijezde. No, “Joker” u obraćanju svojim fanovima tvrdi da radi poznatog imena na drugoj strani borilišta ne osjeća pritisak, dapače…

“Želio bih samo da se oglasim povodom objave oko KSW borbe koja me čeka 23. ožujka u Poljskom gradu Łódź u Atlas Areni. Prije dva tjedan sam prihvatio meč bez mnogo razmišljanja jer mislim da je vrijeme i znam da mogu pobijediti ovog lika za koga svi misle da je babaroga.”, započeo je svoju objavu na službenom Facebooku “Joker” te je dodao:

Ilić za mjesec dana debitira u KSW-u protiv poljskog “superstara”

“Da ne vjerujem, ne bih se niti borio. To je logično. Možda nekome zvuči čudno, ali ja nemam nikakav pritisak za ovaj meč. Veći pritisak sam imao na borbama u Megdan organizaciji. Ovdje nemam ništa za izgubiti, a mogu dobiti zaista mnogo. Ljudi nikada neće razumijeti da poraz nije neuspjeh. Veći neuspjeh je ne pokušavati ostvariti svoj cilj i svoje snove.”

Ilić je svojim fanovima objasnio kako mogu do ulaznica za priredbu u poljskom Lodzu, ali ih je i educirao o popularnosti MMA sporta u toj europskoj zemlji koja je dala Joannu Jedrzejcyzk i čitav niz drugih velikih boraca.

“Na kraju želim zahvaliti svakom treneru koji je ikada radio sa mnom, svakom sparing partneru koji je prošao sa mnom bar jedne pripreme jer smo svi zajedno rasli i od svakoga sam naučio nešto. Ipak najveću zahvalnost zaslužuje moj tim, koji je od prvog dana uz mene. Oni će se prepoznati i neću ih imenovati. Dobro znaju tko su! Isto tako zahvaljujem se svom menadžeru koji mi je omogućio da izađem na KSW pozornicu.”, zaključio je popularni srpski borac.

lić je u dosadašnjoj karijeri upisao deset pobjeda i dva poraza, a svojim je načinom borbe postao jedan od najpopularnijih boraca u regiji. 30 mu je godina i visok je 188 centimetara, što znači da će imati prednost od osam centimetara ispred Janikowskog. No, jasno je kako će glavni zadatak biti odgovoriti na hrvanje svog protivnika. Ukoliko uspije u tome, mogao bi se u KSW-u predstaviti kao nova zvijezda iz ove regije. Roberto Soldić je KSW superstar postao već u prvom nastupu, a na najboljem putu je i Antun Račić.

KSW 47 održava se 23. ožujka u Łódźu, a predvodi ga superfight dva prvaka, teške i poluteške kategorije. To su Phil De Fries i Tomasz Narkun. De Fries ovim putem svoj pojas brani, dok će Narkun pokušati postati dvostruki prvak. Svakako nas čeka veliki spektakl!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI