Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ilić potpisao za UFD Management Ivana Dijakovića | Fight Site

Ilić potpisao za UFD Management Ivana Dijakovića

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.02.2019 19:57h Autor:

Aleksandar Ilić

Možda se razlog otkazivanja nastupa Aleksandra Ilića na Megdan 4 priredbi krije u novom poslovnom potezu koji je povukao vezano uz svoju borilačku karijeru. Naime, “Joker” je otkrio kako je potpisao ugovor s UFD Managamentom iz Düsseldorfa, odnosno s poznatim trenerom i menadžerom Ivanom Dijakovićem.

Aleksandar Ilić tako odlazi na roster menadžmenta koji je već mnoge borce poslao u UFC, KSW i PFL promociju. U pitanju su najveća svjetska te promocije koje spadaju u sam vrh svjetske slobodne borbe, a Dijaković je osim toga jako blizak i s SBC te GMC promocijama. Njegovim borcima uistinu nije teško pronaći angažman, a to će Aleksandru svakako biti najvažnije.

Teško je pretpostaviti idući korak za Ilića, no da se pretpostaviti kako bi to mogao biti KSW ili priredba koju će KSW u Srbiji organizirati u suradnji s SBC-om. O tom dogovoru smo nedavno pisali, a Srbiju je posjetio i sam vlasnik KSW promocije, Martin Lewandowski. Vjerojatno se tu krije razlog Ilićevog napuštanja Megdan 4 priredbe, odnosno pred njim je gotovo sigurno neki veći izazov kojim ima puno više za dobiti.

“Joker” se ovim potpisom pohvalio na Facebooku, uz fotografiju trenutka gdje stavlja svoj potpis na ugovor s UFD-om. Nadamo se kako ćemo uskoro znati što slijedi ovom sjajnom i vrlo popularnom borcu iz beogradskog Ahilej tima.

🇷🇸 Izuzetno mi je drago sto mogu da podelim jednu lepu vest sa vama a to je da sam potpisao za UFD Sports Management i…

Objavljuje Aleksandar "Joker" IlicSrijeda, 13. veljače 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI