Ilić, Bakočević i Džakić na Megdanu 4 u Novom Sadu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.12.2018 20:05h Autor:

Vaso Bakočević i Aleksandar Ilić

Jedan od najpopularnijih srpskih MMA boraca, Aleksandar Ilić, otkrio je putem Facebooka vrlo zanimljive podatke o idućem eventu Megdan FC promocije.

Ilić je odlučio otkriti gdje i kada će se idući Megdan održati te je potvrdio svoj nastup, ali i nastup dvojice njemu jako bliskih kolega boraca, također vrlo popularnih među borilačkom publikom.

“Ovom prilikom želim vas obavijestiti kako ću nastupiti na Megdan 4 eventu, 15. ožujka u Novom Sadu, u velikoj dvorani Spensa. Uz mene će se boriti dva najpopularnija borca u regiji, Vaso Bakočević i Dušan Džakić”, napisao je “Joker” na Facebooku, a kompletnu objavu donosimo ispod teksta, u kojoj je usput pitao fanove protiv koga bi ga voljeli vidjeti u ringu.

Posljednji Megdan održan je u srpnju, također u Novom Sadu. Promocija je imala plan organizirati jesenski event u Banjaluci, no to je propalo. Tako će proći osam mjeseci između dva eventa vrlo popularne promocije, no to će sigurno rezultirati velikom željom fanova i još jednom rasprodanim “Spensom”.

Uz imena kakva je Ilić najavio, to zapravo nikoga ne bi trebalo čuditi.

Ovom prilikom zelim da vas obavestim da cu se 15. Marta 2019 godine boriti na Megdan Fighting 4 u Novom Sadu, velika…

Objavljuje Aleksandar "Joker" IlicSrijeda, 19. prosinca 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI