Ilić: Spreman sam na meč protiv bilo koga i bilo kada, uključujući Deliju!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.06.2013 09:13h Autor:

Ilić VS Poljak

Dorijan Ilić na nedavno održanom FFC-u 6 u Poreču potvrdio je svoj veliki talent ekspresnom pobjedom nad Emilom Poljakom. Nokautirao ga je već u prvoj rundi, a još iste večeri stigao mu je izazov iz Dubrovnika.

Na meč ga je pozvao Ante Delija koji je vrlo kratko poručio putem svog Facebook profila kako želi upravo Ilića za idućeg protivnika u ringu.

Dorijan je već idućeg dana odgovorio putem Fight Sitea… "Meni je svaka ponuda izazov, a što se tiče borbe protiv Delije, definitivno bi se radilo o okršaju dva stila. Imao sam plan okrenuti se nekim inozemnim nastupima, ali s obzirom da imam nekoliko ponuda moram dobro razmisliti što bi mi najviše odgovaralo", rekao je tom prilikom.

No, tu su izjavu mnogi krivo shvatili i smatrali da nema namjeru prihvatiti meč protiv Delije, što ipak nije točno.

"Trenutno sam jako motiviran i spreman sam boriti se bilo kada i protiv bilo koga. Meč protiv Delije ne predstavlja mi nikakav problem, ali imam u ovom trenutku više iznimno zanimljivih opcija. Ukoliko čelnici FFC-a odluče upravo nas dvoje staviti zajedno u ring, meni to neće biti nikakav problem", izjavio je Dorijan.

"Smatram da je to sastavni dio karijere, nema napretka ako se previše bira protivnike. Ja ću uvijek prihvatiti dobru priliku da odmjerim snagu sa svim kvalitetnim suparnicima iz regije, ali i šire", dodao je Ilić u razgovoru za Fight Site.

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI