Ilić: Ne znam hoću li se boriti protiv Delije

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.06.2013 09:59h Autor:

Ilić iznad nokautiranog Poljaka

Dorijan Ilić potvrdio je svoj veliki talent u prvom ozbiljnijem meču svoje MMA karijere. No, oni pravi izazovi tek ga očekuju, a jedan od njih mogao bi biti Ante Delija koji ga je izazvao odmah nakon njegove pobjede protiv Emila Poljaka na FFC-u 6 prošlog petka u Poreču.

Riječki borac u kratkom razgovoru za Fight Site otkrio je kako trenutno ne može potvrditi da je zaista zainteresiran za tu borbu niti hoće li je prihvatiti ukoliko čelnici FFC organizacije ponude da se održi u doglednom razdoblju.

"Meni je svaka ponuda izazov, a što se tiče borbe protiv Delije, definitivno bi se radilo o okršaju dva stila. Imao sam plan okrenuti se nekim inozemnim nastupima, ali s obzirom da imam nekoliko ponuda moram dobro razmisliti što bi mi najviše odgovaralo", rekao je Dorijan o svojoj daljnjoj karijeri.

Mnogi su zamjerili Iliću dodatne udarce na podu u već nokautiranog Emila Poljaka, no Dorijan u ovom slučaju krivicu prebacuje na suca koji je zadužen da štiti borce u ringu. "Mislim da je sudac ipak trebao reagirati nekoliko sekundi ranije. Ja sam uočio da se Poljak nakon pada počeo dizati i u tom trenutku nisam mogao biti potpuno objektivan", dodao je Ilić.

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI