Ilić: Može Delija, ali ja bih radije meč protiv Mare Peraka!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.10.2013 17:32h Autor:

Dorijan Ilić

Opatija Fight Night 6 polako poprima obrise, javnosti je predstavljen i nacrt postera za event koji će se održati 01. ožujka iduće godine, a jedan od glavnih mečeva večeri mogao bi biti okršaj Dorijana Ilića i Ante Delije.

Dubrovački borac zainteresiran je za nastup u Opatiji, a želja mu je odraditi upravo meč protiv Ilića koji je prošle godine osvojio titulu prvaka Hrvatske MMA lige u teškoj kategoriji.

Delija je vrlo jasno dao do znanja s kime želi u opatijski ring, a sad je stigao i odgovor iz Rijeke.

"Drago mi je što je Delija spreman s bilo kime i bilo kada ući u ring, a slično razmišljam i ja. Nemam ništa protiv borbe s njim, to je meč koji bi se definitivno mogao dogovoriti, ali u ovom trenutku ne mogu decidirano odgovoriti hoćemo li se boriti", započeo je Dorijan.

"Vodim razgovore s promotorima nekoliko organizacija koji su zainteresirani za moje nastupe i moram vidjeti kako će se ti pregovori razviti. U svakom slučaju definitivno je moguće da se Delija i ja borimo."

"Svaki borac ima neke svoje preferencije kad su u pitanju potencijalni protivnici. Meč protiv Delije mi je zanimljiv, ali još mi je zanimljiviji jedan drugi protivnik iz Dubrovnika. Ono što ja želim puno više od borbe s Delijom je meč protiv Mare Peraka", poručio je Ilić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI