Igor Pokrajac u glavnoj borbi SBC 21 protiv bivšeg člana UFC-a i Bellatora!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.03.2019 16:42h Autor:

Igor Pokrajac i Maiquel Falcao

Serbian Battle Championship objavio je glavnu borbu svoje iduće priredbe. 4. svibnja u Odžacima vraća se Igor Pokrajac. Hrvat s najviše UFC nastupa borit će se protiv Maiquela Falcaoa, brazilske legende s nastupima u UFC-u, Bellatoru i KSW-u.

Nedavno je SBC objavio kako Satoshi Ishii neće nastupiti u glavnoj borbi iduće priredbe, iako je za to bio najavljen. Otkrili su kako su mu ugovorili borbu protiv bivšeg UFC borca, no zbog drugih obaveza njihov teškaški prvak neće biti u mogućnosti nastupiti. No, doći će u Odžake i svjedočiti zamjenskoj borbi. A ona je danas potvrđena i više je nego zanimljiva.

Zamjena za Ishiija je Igor Pokrajac, hrvatski borac s iskustvom od 13 UFC nastupa. 40-godišnji borac iz Zagreba nastupit će po prvi put nakon travnja 2016. godine i nastupa na UFC Fight Nightu u zagrebačkoj Areni. Pokrajac je u dosadašnjoj profesionalnoj MMA karijeri upisao 28 pobjeda i 13 poraza, a najveća imena koja je savladao su Fabio Maldonado i Krzysztof Soszynski. Svojevremeno je u UFC-u bio u nizu od tri pobjede, što nije postigao niti Mirko Filipović.

Pokrajac će se susresti s prvobitno planiranim protivnikom Satoshija Ishiija. To je Maiquel Falcão (38-13), 38-godišnji brazilski borac koji je do sada je nastupao u UFC-u, Bellatoru i KSW-u. Član UFC-a postao je 2010. godine te je došao do pobjede u prvom nastupu. Ipak, promocija mu je dala otkaz radi “grijeha iz prošlosti”. Naime, Falcao je proveo osam mjeseci u zatvoru i 16 u kućnom pritvoru radi fizičkog napada na žensku osobu, 2002. godine u Brazilu. Kasnije je ostvario tri pobjede u četiri Bellator nastupa, dok je iz KSW-a izašao uz omjer 1-2. Posljednje značajne borbe odradio je u Fight Nights Global, a najveća imena koja je savladao u karijeri su Jesse Taylor i Brett Cooper, no borio se i protiv Alexandera Shlemenka, Mameda Khalidova i Ramazana Emeeva.

Borba Pokrajca i Falcaoa donijeti će prvog SBC prvaka u kategoriji do 93 kilograma.

Ovaj program ukupno će sadržavati 12 borbi i bez sumnje se čini kao kvalitetom najjači SBC do sada. Ovakve borbe samo potvrđuju visoke ambicije vodstva ove promocije sa sjedištem u Novom Sadu.

Novi Main Event na SBC 21 – Revenge! Pokrajac vs Falcao!!!Kao što je već poznato, SBC šampion teške kategorije,…

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBCČetvrtak, 28. ožujka 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI