Igor Mihaljević najavio meč protiv opasnog Talijana

Vijesti iz regije 18.06.2017 16:38h Autor:

Igor Mihaljevic

Igor Mihaljević najavio je svoj idući meč, koji će se održati u profesionalnom boksu, a protivnik mu je vrlo opasni Fabio Tuiach. Meč se održava 8. srpnja u Trstu.

Ono što je zajedničko Mihaljeviću i njegovom protivniku je to da su obojica nastupali u boksu i kickboxing, no ovdje je riječ o pro boksu, koji je ipak domaći teren talijanskom borcu, čiji su boksački uspjesi vrlo zanimljiviji. 37-godišnji Tuiach je u boks karijeri ostvario 27 pobjeda i pet poraza od boksača među kojima su i neka vrhunska imena, poput Marka Hucka i Michaela Wallischa. Ovo će mu biti prvi meč nakon dvogodišnje pauze, a dosadašnji najveći uspjeh mu je titula mediteranskog IBF prvaka u lakoteškoj kategoriji, no to se dogodilo još 2007. godine.

Mihaljević je u posljednjih devet mjeseci podosta aktivan te je odradio čak sedam mečeva, od čega pet u boksu i dva u kickboxingu. Prvo je poražen protiv Cona Sheehana, velikog irskog talenta iz tima obitelji Fury, da bi nakon toga pobijedio Toma Dallasa, jedno od poznatijih imena čuvene York Hall dvorane. U studenom je savladao Maria Jagatića, da bi tjedan dana kasnije zbog umora uzrokovanog lošim prometnim vezama predao meč Nathana Gormanu nakon samo tri runde. Posljednji boksački nastup bio mu je također u Britaniji, gdje je poražen od Seana Turnera, trenutno drugog najboljeg irskog teškaša. U međuvremenu je odradio i dva kickboxing nastupa u kojima je upisao pobjede.

Ovaj je meč dogovoren na šest rundi profesionalnog boksa, a Igor je sam najavio kako je protivnik prava klasa te da mora biti u svom najboljem izdanju ukoliko želi doći do pobjede, što mu je naravno cilj i ambicija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI