Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Iduće subote u Vinkovcima jaki internacionalni borilački turnir, Valens Cup 2019 | Fight Site

Iduće subote u Vinkovcima jaki internacionalni borilački turnir, Valens Cup 2019

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.05.2019 13:31h Autor:

Valens Cup 2019

U subotu 1. lipnja Vinkovci će ugostiti treći Valens Cup, jedan od najjačih borilačkih turnira u regiji. Natjecanje će se organizirati u amaterskom MMA-u i no-gi grapplingu, a nastupat će borci klubova iz više različitih država.

Na turniru nagradnog fonda 10.000 kn natjecanje će se organizirati u tri dobre skupine i do deset različitih kategorija za muškarce, dok će djevojke nastupiti u tri juniorske i tri seniorske kategorije. Organizatori su MMA klub Valens iz Vinkovaca čiji su najpoznatiji članovi Vlado Neferenović i Mario Žgela te BJJ klub Vinkovci. Žgela i Neferanović su najavili nastup u grapplingu. Turnir se održava u sklopu 7. Rimskih dana u Vinkovcima.

Početak turnira zakazan je za 11 sati, a sve će se održati u dvorani OŠ Antun Gustav Matoš u Vinkovcima. Za sada je siguran dolazak boraca iz velikih klubova poput ATT Zagreb, Ban Team, HK Osijek, Vale Tudo Srbija, Ahilej Akademija Beograd, UFK Trešnjevka, Grindhouse i mnogih drugih. Posljednji tjedan očekuje se još dodatni broj prijava, kao i na sam dan natjecanja. Prošle godine je ovaj turnir bio najbrojnije natjecanje ovog tipa u regiji, sa 128 natjecatelja u MMA-u i 79 u grapplingu.

Ovaj turnir vrlo je važno natjecanje za cijelu borilačku scenu u Hrvatskoj i regiji, a nema sumnje kako će biti i više nego zanimljivo za gledatelje. Propozicije natjecanja te po kojim će se pravilima održati, možete provjeriti na OVOM linku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI