Ibrahim El Bouni ovog ljeta stiže u Opatiju

Vijesti iz regije 22.07.2013 21:49h Autor:

Ibrahim El Bouni

Marokanski borac Ibrahim El Bouni prilično je dobro poznat hrvatskoj publici koja prati borilačke sportove zahvaljujući dva ovogodišnja nastupa na eventima FFC-a.

U Splitu je prema mnogima izgubio dvojbenom sudačkom odlukom od Tonija Milanovića, a u Poreču je krajem lipnja ekspresno nokautirao Igora Emkića iz Bosne i Hercegovine koji je na eventu ranije nokautirao Hrvata Ivana Stanića.

El Bouni je nakon te spektakularne pobjede u ringu pred publikom pobjedu posvetio Staniću koji se nalazio među gledateljima, a nakon borbe ga je također zagrlio.

OFC-ov borac, inače dvostruki svjetski Muay Thai prvak, odlučio je zahvaliti El Bouniju na tako lijepoj gesti te ga je nedavno kontaktirao i ponudio mu da dođe na ljetovanje u Opatiju o njegovom trošku, što je Ibrahim prihvatio.

S obzirom da zbog vjerskih razlog nije u mogućnosti posjetiti Opatiju već krajem srpnja, najavio je svoj dolazak sredinom kolovoza, a na našem bi području trebao provesti otprilike tjedan dana te će pritom zasigurno odraditi i pokoji trening u dvorani OFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI