Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hunt: Kao borac sam bolji od Miočića, u to sam siguran! | Fight Site

Hunt: Kao borac sam bolji od Miočića, u to sam siguran!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.02.2015 10:43h Autor:

Hunt vs. Miočić

Mark Hunt i Stipe Miočić će 10. svibnja u Adelideu odmjeriti međusobno snage kao dio "main eventa" Fight Night priredbe. S obzirom da se radi o trećem i četvrtom teškašu UFC-a jasno je kako će pobjednik ući među one koji se mogu nadati prilici za naslov. Hunt je svoju šansu već imao, a Stipe se nada da bi je uskoro mogao dočekati.

No, upravo je ta pozicija na rang ljestvici i evenutalna nova prilika za osvajanje pojasa najveća motivacija Novozelanđaninu. Kaže kako ne osjeća rivalitet s Miočićem, nego da mu je samo cilj stići do UFC pojasa!

"On je četvrti na svijetu na papiru što mi daje dodatnu šansu kako bi se dignuo na UFC rang ljestvici", rekao je Hunt za poznati Herald i dodao:

"Upravo zato se toliko veselim ukrstiti rukavice sa Stipom u Adelideu."

Iako Miočić ima 12-2 u profesionalnoj karijeri, a Hunt samo 10-9, "Super Samoanac" vjeruje da je bolji i kvalitetniji…

"Kao borac sam sigurno bolji od njega, u to sam siguran", objašnjava pun samopouzdanja.

Javnost je očekivala da bi se Hunt mogao susresti s Joshom Barnettom s obzirom na poraz još iz Pride dana i činjenicu da su se preko društvenih mreža "dogovorili" oko međusobnog meča.

"Htio sam odraditi meč protiv njega, no kada sam shvatio da je na rang ljestvici iza mene, sam sam sebi rekao: Ma nije ni bitno, dohvatit ću tog tipa kasnije. Najprije je cilj pokušati stići do šanse na osvajanje pojasa."

Obično mu je najveći problem kilaža i spuštanje iste s obzirom na granicu od 120 kilograma koliko dozvoljavaju UFC pravila. Nekada mu kilaža dosegne i 150 kilograma izvan natjecanja, no ovaj put to nije slučaj. Prošli tjedan je imao "samo" 132…

"Jedina zanimljiva stvar od danas do meča jest treniranje poput pravog roba i onda povratak udaranju ljudi u bradu", zaključio je Hunt.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI