HSSB poziva klubove na prezentaciju planova za razvoj amaterskog i profesionalnog MMA-ja

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.01.2014 14:11h Autor:

HSSB

Hrvatski savez slobodne borbe pozvao je sve zainteresirane MMA klubove, odnosno njihove predstavnike da se 25. siječnja odazovu konferenciji u zagrebačkom hotelu Hilton koja će za temu imati plan razvoja MMA sporta u Republici Hrvatskoj. 

Poziv prenosimo u cijelosti…

Poštovani,

25. siječnja, 2014. godine s početkom u 13 sati u zagrebačkom hotelu Hilton, Hrvatski slobodne borbe (HSSB) će prezentirati predstavnicima zanteresiranih klubova planove razvoja MMA sporta po sljedećim točkama dnevnog reda:

1. Hrvatski savez slobodne borbe – jučer, danas, sutra.

o dosadašnje ustrojstvo
o novi način rada
o usaglašavanje sa Zakonom o sportu
o radna tijela
o pravilnici
o međunarodno članstvo
o svrha amaterskih natjecanja
o opis i kalendar amaterskih natjecanja

Pojašnjenje:

HSSB želi od početka svog nastajanja da MMA bude priznat kao sport i stoga je u kontaktu sa svim relevantnim tijelima u Republici Hrvatskoj, a o istoj temi rasporavlja i s relevantnim tijelima na  međunarodnom planu. U svrhu toga potrebno je podići kvalitetu rada na jedan viši nivo koji će biti prezentiran u spomenutoj točki.Predstavit će se nova radna tijela koja su neophodna ukoliko se želi MMA postaviti na nivo sporta. Također će se pojasniti i sve ostale zakonske pojedinosti oko statusa MMA u RH.

2. Suradnja s profesionalnom organizacijom Final Fight Championship (FFC)

o dosadašnji načini rada s profesionalnim organizatorima
o dosadašnja suradnja s FFC
o buduća suradnja s FFC > FFC Futures i FFC

Pojašnjenje:

Prezentirat će se dosadašnji načini suradnje s privatnim organizatorima evenata kao i dosadašnja suradnja s organizacijom FFC. Također će se prezentirati novi način suradnje s privatnim organizatorima kao i način suradnje s organizacijom FFC

3. FFC Futures

o FFC Futures
o načini dolaska na FFC future
o prava i dužnosti učesnika

Pojašnjenje:

Organizacija FFC u 2014. pokreće novi projekt koji je namjenjen mladim profesionalnim borcima koji su prerasli amaterska natjecanja i traže put prema većim uspjesima. FFC Futures planira pet turnira godišnje koji će moći prihvatiti 192 borca te bi ovaj način natjecanja treba iznjedriti kvalitetne pojedince. Borci će biti tretirani po uobičajenim profesionalnim odnosima što uključuje i novčane naknade već za prvi nastup. Sama produkcija biti će po „FFC standardima“.

4. FFC

o daljnji planovi

Pojašnjenja:

Biti će prezentirani daljnji planovi FFC organizacije kao i međusobni odnosi među učesnicima projekta.

5. RAZNO

___________________________

SUDIONICI:

Ispred Hrvatskog saveza slobodne borbe na ovoj konferenciji će sudjelovati predsjednik Željko Banić, članovi Upravnog odbora Saveza kao i radna tijela dok će Final Fight promociju predstavljati predsjednik Orsat Zovko i glavni urednik Fight Channela Marko Petrak.

Predsjednik HSSB-a
Željko Banić, mag.kin.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI