Hrvoje Sep upisao pobjedu u Austriji

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.02.2019 13:36h Autor:

Hrvoje Sep

Hrvoje Sep uspješno je odradio svoj povratak u boksački ring. Nakon što ga nismo vidjeli cijelu 2018. godinu, on je jučer nastupio u austrijskom Weizu, gdje je bio bolji od Darka Kneževića iz Srbije.

Sep je u Austriji odradio svoj četvrti profesionalni nastup, a za protivnika je imao iskusnog Darka Kneževića (13-28). U meču gdje je bilo najvažnije uspješno se vratiti aktivnom natjecanju, Sep je već u prvoj rundi riješio sve dvojbe. Tri puta je svog protivnika poslao na pod, nakon čega je sudac prekinuo meč.

“Dugo sam izbivao iz ringa zbog ozljede i zaista sam već bio nestrpljiv. Nedostajalo mi je uzbuđenje i ozračje boksačkih mečeva. Zato sam i krenuo ovako furiozno. Suparnik se postavio čvrsto i ambiciozno, no njegovo bogato profesionalno iskustvo nije mu moglo pomoći. Nakon prvog nokdauna znao sam da neće dugo izdržati”, rekao je 32-godišnjak iz Vrbanje odmah nakon meča.

Hrvoje je najavio kako će mu ova godina biti izuzetno aktivna i idući nastup mogao bi uslijediti već unutar iduća tri tjedna. O mjestu održavanja i točnom datumu ćemo svakako obavijestiti prvom prilikom. To da je Sep spreman te da može odmah krenuti prema idućem izazovu, potvrdio je i njegov trener Leonard Pijetraj.

“Hrvoje je boksao upravo kako se i očekivalo u ovakvim mečevima, samouvjereno i beskompromisno. Trebala mu je tek koja minuta da dođe do uvjerljive pobjede. Dobar posao! S obzirom da se nije previše namučio, odmah sutra krećemo u pripreme za sljedeći nastup”, rekao je najuspješniji hrvatski boksački trener.

Sep se nada seriji pobjeda koja bi ga u dogledno vrijeme mogla dovesti do prilike napasti neku europsku ili interkontinentalnu titulu, nakon čega bi mogao tražiti ozbiljnije protivnike.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI