Hrvoje Sep nakon nokauta u 40 sekundi: “Trebao bih biti sretan, ali nisam”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.04.2017 12:48h Autor:

Hrvoje Sep

Prvi put u povijesti FFC je publici ponudio jedan profesionalni boksački meč, no on je na sinoćnjem spektaklu u Ljubljani trajao samo 40 sekundi.

Toliko je trebalo Hrvoju Sepu da nokautira Milana Petrovića iz Srbije i ostvari svoju prvu pobjedu u profesionalnoj karijeri.

Zagrebački boksač je od početka startao žestoko. Petrović nije mogao pratiti tempo te je vrlo brzo u kutu, gdje se većinom brani bez pravog pokušaja kontre. Sep je kombinacijama tamo držao svog protivnika, sve dok nije našao prostor za jak udarac. Bio je to desni kroše koji je srpskog debitanta bacio na koljena. Iako se činilo da Petroviću samo treba malo pauze, on je ostao na koljenima tijekom cijelog brojanja, a na samom kraju je odmahnuo glavom, čime je dao znak da nije spreman nastaviti meč. No, hrvatski boksač nije bio preoduševljen.

“Ako je nokaut u prvoj rundi, moraš biti zadovoljan, ali nisam uopće zadovoljan. Protivnik je pao od prvog nešto jačeg udarca i žao mi je, htio sam prirediti pravi rat, pravi atraktivni meč za gledatelje. Ovo je već četvrti ili peti protivnik koji mi je otkazao, ovaj dečko je došao dan dva prije meča i žao mi je radi publike što meč nije bio jači. Već smo pregovarali s FFC-om i nastavit ćemo pregovarati i nadam se budućim nastupima”, izjavio je Hrvoje nakon meča.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI