Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hrvatski ženski MMA raste! Izašao highlight borkinje Sonje Krizmančić (VIDEO) | Fight Site

Hrvatski ženski MMA raste! Izašao highlight borkinje Sonje Krizmančić (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.05.2018 18:27h Autor:

Sonja Krizmančić

Pred vama je highlight video talentirane hrvatske MMA borkinje, Sonje Krizmančić, koja namjerava ozbiljnije krenuti u svoju karijeru te se nada skorašnjem dogovaranju zanimljivih i kvalitetnih nastupa.

22-godišnja “Red Sonja” paralelno trenira u tri dvorane tj. tima, a to su 4all gym, Black Belt i CroMMA gym, a do MMA-a je došla putem BJJ-a, koji je njena bazna disciplina. Ipak, sada se u potpunosti fokusirala na MMA, gdje je već odradila neke borbe i postigla zanimljive uspjehe. Slavila je svih sedam amaterskih i semi-pro nastupa, dok je u profesionalnom MMA-u upisala dva nastupa. Debi je imala prije dvije godine na NFC 6 eventu u Vinkovcima, gdje je savladala Sanju Ostojić sudačkom odlukom nakon dvije runde. Drugi nastup neće pamtiti po dobrom, jer joj se već u prvoj rundi dogodila ozljede, zbog koje je poražena od Maje Britvić. Bilo je to u Puli, krajem 2016. godine.

Nakon tog poraza, Sonja se posvetila treningu i usavršavanju svojih vještina, s ciljem da svoju MMA karijeru pokuša dovesti na viši nivo, odnosno da se pokuša probiti prvo na europskoj, a kasnije možda i na svjetskoj MMA sceni. Objava ovog videa jedan je od jako dobrih alata koji bi joj mogao pomoći na tom putu, posebno jer se ženski MMA u Europi još uvijek nije toliko razvio kao u Americi te većina promocija još uvijek ne preferira na svoje programe ugovarati ženske mečeve ili veći broj njih. Ipak, u posljednje vrijeme se i to mijenja te će promocije svakako sve više biti u potrazi za djevojkama koje bi nastupile na njihovim eventima.

Sonja svakako ima talent, ali također snagu volje i veliku motivaciju, a niti atraktivna vanjština joj nikako ne može odmoći, što je činjenica vezana uz ženski MMA koje smo svi u potpunosti svjesni. Svakako pogledajte ovaj video, a ukoliko našoj borkinji želite pomoći, slobodno ga podijelite dalje, jer svakim klikom ima veće šanse za promociju.

Ukoliko želite pozornije pratiti Sonjinu karijeru, najbolji alat je njen Instagram profil.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI