Hrvatski UFC doktor: I sam se borim u UFK Trešnjevka

Vijesti iz regije 25.04.2016 10:16h Autor:

Screnshot

Hrvatski liječnik Vinko Vidjak se proslavio prije dva tjedna sjajnom reakcijom na UFC-ovom spektaklu u Zagrebu gdje je bio angažiran kao doktor pored kaveza. U dvoboju Curtisa Bladesa i Francisa Ngannoua, Vidjak je ispravno procijeno da Amerikanac zbog “zatvorenog oka” ne može nastaviti, što se nije slagalo s mišljenjem samog borca, ali i suca u oktogonu. Nakon kraće rasprave, sudac je ipak popustio nepopustljivom hrvatskom doktoru te je meč ipak prekinut.

> Hrvatski “UFC doktor” zbog sjajne reakcije dospio u američke medije!

Sjajna reakcija je dobila velike pohvale u stranim i domaćim medijima koji su se zainteresirali za Vidjaka. Pa je tako Jutarnji list objavio priču u zanimljivom doktoru.

“Curtis je dobio snažne udarce u desno oko i tijekom pauze sam otišao do njega kako bih provjerio stanje. Rekao sam mu da zatvori lijevo oko i kaže gdje držim prst. U tom je trenutku on bio potpuno slijep i znao sam da se meč mora zaustaviti”, otkriva Vidjak koji se i sam bori u klubu UFK Trešnjevka.

“Već godinama treniram u Ultimate fighting klubu Trešnjevka kod trenera i prijatelja Zlatka Klarića, a nekoliko sam godina usporedno trenirao i krav magu. Do prije šest mjeseci čak sam tri noći tjedno provodio boreći se, no sada više nemam toliko vremena” dodao je Vidjak te zaključio:

“Koliko god ponekad zna biti stresno, obožavam svoj posao. Ne mogu se zamisliti nigdje drugdje. Mnogi me pitaju kako se rješavam stresa i kada pronalazim vrijeme za sebe, ali vrijeme za mene traje stalno 24 sata, od trenutka kada dođem na svoje radno mjesto.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI