Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hrvatski kadeti na Europskom boksačkom prvenstvu u Rumunjskoj | Fight Site

Hrvatski kadeti na Europskom boksačkom prvenstvu u Rumunjskoj

Vijesti iz regije 20.07.2017 11:00h Autor:

Screenshot

Čak devet mladih boksača, članova Hrvatske kadetske boksačke reprezentacije stiglo je u rumunjsku Valceu na Europsko boksačko prvenstvo u kadetskom uzrastu. U pratnji petero trenera naši će reprezentativci braniti boje Lijepe naše na natjecanju na koje je stiglo 257 boksača iz 30 zemalja, što je u odnosu na ranije godine rekordan broj.

Nakon ždrijeba, znamo da u ring danas ulazi Tarek Kauhdahhan (48 kg) sa Talijanom Giusepeom Vitolom. Najlakši Tomislav Letinić (38,5 kg) sutra će se boriti sa Gruzijcem Sabom Tkebuchavom, kao i Vito Roso (50 kg) sa Rusom Evgenijem Zhorovim te Jure Bratović (52 kg) sa Ircem Cain Lewisom.  Prekosutra nastup ima Franko Tonsa (54 kg) sa Srbinom Stefanom Krasnićem, a 22. srpnja Antonio Grabić (68 kg) sa Rumunjem Nastrut Florinom, Alan Kudić (72 kg) sa Ircem Shanom Walshom. Tog dana će u ring i brončani sa prošlog europskog prvenstva Borna Lončarić (76 kg) sa Ircem Farrellom Darraghom te Andrija Badža (80 kg) sa Mađarom Belom Szabadosom.

Uz boksače su stigli i treneri Hrvoje Balen, Edi Milošević, Dean Tonsa, Moris Tanković i Marko Vrdoljak. Od službenih osoba tu su još sudac Naim Ramaj i Deputy Supervizor Marko Marović.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI