Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hrvatski boksački izbornik u petak otkrio svoju drugu strast | Fight Site

Hrvatski boksački izbornik u petak otkrio svoju drugu strast

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.10.2016 10:29h Autor:

Screenshot – Večernji.hr

Leonard Pijetraj je prema vlastitom priznanju u petak odradio najtežu stvar u životu. Zavarali bi se, ako ste pomislili da su ili Hrvoje Sep ili Filip Hrgović boksali meč karijere, a Pijetraj je jednog od njih “coachao” kroz taj zadatak. Niste niti blizu. Slavni boksački trener i hrvatski izbornik je, naime, odradio svoj prvi rock koncert u “Bikers Beer Clubu” zajedno sa bandom “The Trio”.

Malo tko zna da je obaj boksački stručnjak ujedno i pasionirani “rocker” i da jako dobro svira gitaru. Svoju strast je intenzivirao u posljednje vrijeme, a sve je kulminiralo prvim, a sigurno ne i posljednjim nastupom.

“Ovo je psihološki nešto najteže što sam probao u životu. Imao sam tek kraću probu s bubnjarem i basistom, ali ne i s vodećim g itaristom pa sam se, prije no što sam trebao popeti na pozornicu, zapitao hoće li mi noge otkazati i hoće li mi se, kada počnem svirati, prsti zgrčiti. Srećom, brzo sam se opustio. A kroz ovako što sam htio uvjeriti se koliko je bitna psiha kada se moji mladi boksači nađu u sličnim, debitantskim, situacijam”, rekao je Pijetraj nakon koncerta novinaru Večernjeg lista.

Na repertoru su među ostalim bile pjesme rock banda “ACDC” što je atmosferu u krcatom klubu dovelo do usijanja. Pijetraja su u publici došli podržati supruga Dubravka, sin Erik, ali i hrvatski olimpijac Hrvoje Sep. Zajednički zaključaj je kako je Pijetraj odradio sjajan posao. Posebno za prvi nastup u životu.

“Kod kuće sam si čak i studio napravio, a kupio sam si i vrhunsko pojačalo, ali sam sve dobro izolirao da me ne sluša cijeli kvart”, otkrio je Pijetraj za kraj.

Originalan članak pročitajte na ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI