Hrvatski boksački izbornik ponovno “roka” ACDC!

Vijesti iz regije 15.05.2017 13:45h Autor:

Leonard Pijetraj

Odličan bajkerski susret koji se proteklog vikenda održao u Slavonskom Brodu je posjetilo više od 10 tisuća ljudi. Posjetitelji su mogli uživati u mnogim zabavnim sadržajima zbog kojih uostalom svake godine i nahrupe na ovakve susrete ljubitelja motornih jurilica.

Vjerojatno ste do sada shvatili da se ne radi o sportskoj, a još manje o borilačkoj vijesti.

Ili se ipak radi…

Naime, na velikoj glazbenoj pozornici koja je tijekom festivala ugostila mnogo odličnih i vrlo poznati bandova poput SARS-a ili Zabranjenog pušenja, je nastupio i jedan istaknuti sportski stručnjak. Kao specijalni gost banda THE TRIO, u nekoliko skladbi se na pozornici pridružio izbornik hrvatske boksačke reprezentacije i jedan od najvećih boksačkih stručnjaka u Europi – Leonard Pijetraj.

Već smo u prošlosti pisali o drugoj strasti hrvatskog izbornika. Malo tko je do prosinca 2016. uopće znao da je Pijetraj pasionirani “rocker” i da jako dobro svira gitaru, dok se nije pojavio u klubu “Bikers Beer Club” popeo na pozornicu i zasvirao sa svojim bandom. Prijetraj je, naime, pridruženi član odličnog benda “The Trio” u kojem sviraju Boris Dugi-Novački Zamba (gitara, vokal), Tihomir Ban (bas, vokal) i Hrvoje Stiščak (bubanj).

U međuvremenu se ništa nije promijenilo. Pijetraj i dalje svira, samo su pozornice veće…

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI