Hrvatski boks napokon dobio predsjednika!

Vijesti iz regije 10.10.2012 08:39h Autor:

HBS

Prvi radni dan ovog tjedna bio je prilično značajan u svijetu hrvatskog amaterskog boksa, napokon je određen legitimni predsjednik saveza.

Hrvatski boksački savez već je dulje vrijeme u problemima, dvije frakcije bore se za vlast, a izborna skupština koja je nedavno održana u Zadru dobila je legitimitet te je njihova odluka o postavljanju Roberta Pauletića na mjesto predsjednika proglašena pravovaljanom.

"Nakon što je prije nekoliko dana odbijen zahtjev bivšeg generala Mladena Kruljca, predstavnici državne Uprave dali su za pravo većini boksačkih klubova da je njihova zadarska Skupština, iz srpnja ove godine, jedina legitimna te su prihvatili njene zaključke po kojima je Robert Pauletić, poznati enigmat iz Splita novi čelni čovjek hrvatskog boksa."

"Ovim Rješenjem Ured za opću upravu prerezao je gordijski čvor našeg boksa te mu nakon tri mjeseca bezvlašća izazvanog rješenjem Ministarstva Uprave, potvrdio novu ovlaštenu osobu – Pauletića te njegov izvršni odbor u sastavu Ante Vičević, dr sc. Damir Škaro, Pero Tadić, Vedran Đipalo, Matini Sršen, Ivan Kolak, Nenad Mitrović i Hrvoje Balen", stoji u priopćenju HBS-a.

Spomenimo da je Pauletić aktivan u svijetu hrvatskog boksa kao predsjednik boksačke sekcije poznatog splitskog borilačkog kluba Pit Bull.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI