Hrvatske vitezove ćete moći gledati kako boksaju u Zagrebu, Puli i Zadru, evo detalja

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.02.2018 18:54h Autor:

Croatian Knights

U ponedjeljak je u prostorijama Hrvatskog boksačkog saveza u Zagrebu, kako javljaju službene stranice HBS-a, potpisan ugovor o još jednoj zajedničkoj suradnji pri organizaciji nastupa Hrvatskih vitezova u WSB ligi.

Podsjećamo kako će hvatski debitantski tim odraditi tri kola pred domaćom publikom, a već na inicijalnoj press konferenciji u siječnju je najavljeno da će gradovi domaćini biti Zagreb, Zadar i Pula. Sada su poznati i točni termini.

U ponedjeljak su direktor Pula Sporta g. Ivan Glušac i predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza, Bono Bošnjak, potpisali ugovor o partnerskoj suradnji na organizaciji meča Hrvatskih vitezova koji će se održati u Puli, 13. travnja protiv Italia Thundersa.

“Siguran sam kako će potpisivanje ove suradnje donijeti svoj plod u vidu uspješno organiziranog kola Svjetske boksačke lige koje je od velikog kako sportskoj tako i turističkog značaja za grad Pulu. Pula je grad koji je dao velikane našeg i svjetskog boksa, te je ideja o organizaciji kola u Puli bila prirodna i spontana i sretni smo što je došlo do zaključenja dogovora”, rekao je prilikom potpisa ugovora predsjednik Bošnjak.

Evo i čitavog rasporeda domaćinstava po gradovima:

Zadar – 2. ožujak 2018. Croatian Knights vs. France Fighting Roosters

Zagreb – 6. travanj 2018.  Croatian Knights vs. British Lionhearts

Pula – 16. travanj 2018.  Croatian Knights vs. Italia Thunder.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI