Hrvatska u Riminiju osvojila devet zlatnih medalja!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.09.2014 08:36h Autor:

Hrvatska reprezentacija u Riminiju

U vremenu od 06. do 14. rujna 2014. u Italiji se u gradu Riminiju održalo Svjetsko prvenstvo u kickboxingu, za uzraste kadeta i juniora. Nastupilo je ukupno 2007 natjecatelja iz 65 država i 5 kontinenata.

Hrvatsku reprezentaciju predvodili su glavni tajnik HKBS-a, Zoran Cicvara te izbornici reprezentacije Josip Čikotić, Željko Derdić i Zvonko Kar.

Nastupilo je ukupno 86 reprezentativaca sa 101 startom, u disciplinama Point Fighting, Light Contact, Kick Light, Full Contact, K-1 Rules i Low Kick.

Hrvatska kickboxing reprezentacija je postigla izvanredan uspjeh osvojivši ukupno 9 zlatnih, 8 srebrnih i 16 brončanih medalja, čemu treba pridodati i 7 brončanih medalja dobivenih ždrijebom.

Juniori su osvojili  6 zlatnih, 5 srebrnih i 10 brončanih medalja, stariji kadeti su osvojili 2 zlatne, 3 srebrne i 3 brončane medalje, dok su mlađi kadeti osvojili 1 zlatnu i 3 brončane medalje.

Na tatamiju su najuspješniji bili članovi Mawashija iz Makarske, Sušaka iz Rijeke, te Tigar – Cicvara teama (Karlovac-Zagreb), dok su u ringu to bili članovi Spartan Gyma iz Zagreba, Mornara iz Splita i Pit Bulla iz Splita.

Izvršena je i jedna  anti – doping kontrola, nad našom reprezentativkom, Lucijom Cicvara, neposredno poslije vage. Nalaz je bio uredan.

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI