Hrvatska “street workout zvijer” otputovala na Svjetsko prvenstvo u Rigi, sutra navijamo za Marina (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.09.2018 13:49h Autor:

Ilustracija

Hrvatska će sutra, u nedjelju 23. rujna, prvi puta imati svog predstavnika na Svjetskom prvenstvu u street workoutu ili originalno na “Street Workout Power and Strenght World Championshipu”, koje se održava u latvijskoj Rigi.

Tamo će nas predstavljati službeno najstariji natjecatelj, nekoć poznati hrvatski MMA borac, dugogodišnji “powelifter” i “street workout” ambasador, a prosljednjih godina uspješni novinar i reporter, Marin Vlahović.

Nekoć MMA borac danas poznati novinar prestavlja Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u “street workoutu” (VIDEO)

Vlahović je unatoč problemima s ozljedom ramena odradio vrlo dobre pripeme te se mnogo optimizma otisnuo iz Zračne luke u Zagrebu prema Rigi. U kratkoj izjavi za Fight Site je poručio da bi bilo idealnije da je imao malo više vremena za pripremu i da ga nisu mučile ozljede, ali i ovako jako dobro pripremljen ide na svjetsku smotru najboljih uličnih vježbača.

S obzirom na nedostatak krovne organizacije ili udruge, kada govorimo o “street workoutu” u Hrvatskoj, Vlahović je dobio direktan poziv organizatora te ga je odlučio prihvatiti.

Ta smotra već tradicionalno okuplja samu kremu svjetske scene.  Vlahović će nastupiti u kategoriji “power” gdje su natječe u disciplinama: “zgibovi +32kg”, “dipsevi +48kg”, “čučnjevi +75kg”, a pobjednik je onaj natjecatelj koji skupi najviše bodova u sve tri discipline.

Ukoliko želite Vlahovićev nastup u Rigi gledati uživo, možete to učiniti preko službene Facebook stranice krovne organizacije “World Street Workout and Calisthenics Federation” na ovom LINK-u.PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI