Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hrvatska savate reprezentacija na EP u Mađarskoj, Viličić poražen u finalu SP-a! | Fight Site

Hrvatska savate reprezentacija na EP u Mađarskoj, Viličić poražen u finalu SP-a!

Vijesti iz regije 13.10.2015 10:08h Autor:

Savate

Hrvatska seniorska savate reprezentacija nastupit će na Europskom savate prvenstvu u assaut disciplini. Prvenstvo se održava 16. i 17. listopada u Budimpešti.

Pod vodstvom izbornika Srećka Znike Hrvatsku će predstavljati šest reprezentativaca. U kategoriji do 56 kilograma nastupit će Kristina Sokolić, u kategoriji do 65 kilograma Irena Žunec i Luka Lešković, u kategoriji do 70 kilograma Roko Novak, u kategoriji do 85 Marko Gospočić, a u kategoriji iznad 85 kilograma hrvatski predstavnik bit će Zdenko Mirt. Reprezentativcima će se uz izbornika pridružiti i tajnik HSS-a Željko Jarec i predsjednik saveza Siniša Kovačić.

Ovim putem također prenosimo kako je naš prvak Antun Viličić u subotu 3. listopada nastupio u finalu Svjetskog combat prvenstva u Francuskoj. Nažalost, Viličića je svladao prvak Francuske Reduan Deras prekidom u trećoj rundi, tako da je Viličić zauzeo i dalje impresivno drugo mjesto.

Dan kasnije, 4. listopada u Varaždinu je održan kup Hrvatske u assaut disciplini za sve uzraste u organizaciji savate kluba Omega. Na kupu su nastupili borci iz 12 klubova članova HSS-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI