Hrvatica iz SBG-ja u Bellatoru: “Conor je velik borac, a Jelčić je tu jako cijenjen”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.08.2018 14:28h Autor:

Antonela Begonja Orlić

“Conor McGregor je velik borac. To je i pokazao. Ono što mi se kod njega posebno sviđa je to kako je gotovo odjednom eksplodirao u veliku zvijezdu. Svjetlo tog uspjeha je stavio i na svoj gym i svog trenera Johna Kavanagha”, izjavila je mlada hrvatska MMA borkinja, novopečena članica Bellatora i McGregorova klupska kolegica Antonela Begonja Orlić u intervjuu za Sport023.hr.

Djevojka iz Privlake je bivša kickboxing reprezentativka Hrvatske koja je u reprezentaciji provela devet godina. No, besperspektivnost u njezinoj državi ju je natjerala na odlazak u irski Dublin.

“Kontaktirala sam Straight Blast Gym prije nego što sam došla i objasnila sam im što želim. Kada sam došla, prvo sam morala proći određene testove. Sve je prošlo najbolje moguće za mene i evo me, sada sam tu. Potpisala sam za Bellator, iza UFC-a drugu po kvaliteti MMA organizaciju i to na preporuku Johna Kavanagha. Njega mislim  da ne treba posebno predstavljati, riječ je o utemeljitelju i osnivaču SBG, irske MMA teretane i osobi koja trenira jednog Connora McGregora”, opisuje Orlić kako je uopće stigla do slavne SBG dvorane gdje trenira s McGregorom, ali i hrvatskim borcem Lukom Jelčićem.

” On mi puno pomaže i uvijek je tu na dispoziciji za mene. Iznimno je Luka cijenjen i kada Johna nema tu, on je za sve zadužen”, otrkiva hrvatska borkinja.

Na kraju razgovora je naglasila da je u Bellatoru čeka mnogo posla, ali da je cilj postati prvakinja.

“Prvi meč možete očekivati do kraja godine i jedva to čekam. Do tada imam još dosta posla. Znam na čemu moram još raditi kako bi taj meč dočekala što spremnija. Želja je borba za naslov. Sve je tome predodređeno. Dobila sam priliku i sada idem korak po korak. Kada do toga dođe, a uvjerena sam da hoće, moram biti prava i ugrabiti tu šansu“.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI