Hrvati u lovu na medalje u Rumunjskoj!

Vijesti iz regije 26.11.2012 15:57h Autor:

Bojan Mišković

Hrvatska kickboxing reprezentacija u nedjelju je doputovala u Bukurešt (Rumunjska) na seniorsko prvenstvo Europe za discipline full contact i semi contact koje će se održavati od 27. studenog do 2. prosinca, a na njemu sudjeluje oko 550 natjecatelja iz 35 država.

Na put je išlo sedam reprezentativaca u full contactu – pet muških i dvije cure, a najviše se očekuje od Nives Radić iz splitskog Pit Bulla u kategoriji do 70 kg, dok se kod muških najviše očekuje od Borisa Miškovića iz rovinjskog Budokaija. Reprezentaciju prati izbornik Joško Sunara iz Šibenika i trener reprezentacije Rovinjanin Pero Mišković.

S posebnom pozornošću pratit ćemo rezultate u kategorijama 71 kg gdje nastupa splićanin Luka Tomić i 81 kg u kojoj nastupa Rovinjanin Manuel Smoljan jer će se osvajanjem medalja u tim kategorijama natjecatelji plasirati na 2. Svjetske igre borilačkih športova koje će se u listopadu sljedeće godine održavati u St. Petersburgu (Prve Igre održane su 2010. g. u Pekingu).

U Bukureštu je i trener Damir Lambaša te dva hrvatska suca- Henrik Matić i Kristina Pilko, a hrvatsku delegaciju u Bukureštu dočekao je naš Romeo Deša koji koordinira radom cijelog WAKO organizacijskog odbora. Vođa puta Hrvatske reprezentacije je izbornik Joško Sunara.


POPIS HRVATSKIH REPREZENTATIVACA U FULL CONTACTU:

MUŠKI:
71 KG LUKA TOMIĆ – PIT BULL SPLIT
75 KG TEO MIKELIĆ – TROJAN PULA
81 KG MANUEL SMOLJAN – BUDOKAI ROVINJ
86 KG TOMISLAV RUDAN – PIT BULL SPLIT
+91 KG BORIS MIŠKOVIĆ – BUDOKAI ROVINJ

ŽENE:

65 KG KRISTINA MIJAT – LOTUS SPLIT
70 KG NIVES RADIĆ – PIT BULL SPLIT

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI