Hrvat ima najbolji borilački GYM u Njemačkoj!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.01.2017 10:26h Autor:

Ivan Dijaković

Hrvatski borilački stručnjak s njemačkom adresom Ivan Dijaković je ovih dana dobio laskavo priznanje. Njegova dvorana u Duesseldorfu “UFD Gym” je proglašena najboljom dvoranom u čitavoj državi u izboru poznatog portala GNP1.de.

Izbor i ne čudi kada se zna koliko je truda i rada uloženo u izgradnju tog modernog kompleksa, ali i u razvoj boraca koji treniraju u UFC Gymu. Najveći i najbolji izdanak tog napornog rada je FFC prvak Roberto Soldić. Mladić rodom iz Bosne i Hercegovine već nekoliko godina živi i trenira u Duesseldorfu pod palicom Dijakovića. Plodovi rada su se okrunili na posljednjoj FFC priredbi u 2016. kada je Soldić svladao Ivicu Truščeka postavši pritom prvak u velter kategoriji. Ovih dana je najavljeno da će ovaj mladić 11. ožujka napasti pojas Superior FC promocije čime bi dodatno upotpunio svoju kolekciju.

U UFD Gymu treniraju i braća Zawada, Goran Reljić, Hatef Moeil i čitav niz drugih  vrlo uspješnih boraca. Dijaković je ujedno i menadžer najboljeg bosanskohercegovačkog boksača Damira Belje koji je nedavno trebao napasti svjetski pojas, no ozljeda ga je u tome spriječila.

Čestitke Dijakoviću i UFD Gymu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI