Hrvanje: Božo Starčević nastupa na Olimpijskim igrama!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.07.2016 09:37h Autor:

Božo Starčević (Facebook)

Hrvatski olimpijski tim od sinoć je bogatiji za još jedno ime. Naime, sjajna je vijest zatekla Božu Starčevića koji je saznao kako će ipak nastupiti na Igrama koje nas očekuju ovog kolovoza u Rio de Janeiru.

Iako svoje mjesto u Riju nije izborio kroz niz kvalifikacijskih turnira, hrvač iz “HK Metalac” je zaprimio pozivnicu Svjetske hrvačke organizacije, a o svemu je nešto više detalja otkrio u objavi na svom Facebook profilu.

“Danas sam primio odličnu vijest! Iako nisam uspio izboriti nastup na Olimpijskim igrama kroz niz zahtjevnih kvalifikacijskih turnira gdje sam dva puta bio treći, danas mi se sreća ipak osmjehnula.

Dobio sam pozivnicu od Svjetske hrvačke organizacije (UWW) za nastup na Olimpijskim igrama i priliku za ostvariti san svakog sportaša!

Iznimno sam zahvalan što sam dobio tu čast i zadovoljstvo predstavljati Hrvatsku i hrvatsko hrvanje na OI u Rio de Janeiru 14. kolovoza u kategoriji do 75 kilograma.

Ovim putem se želim zahvaliti Hrvatskom hrvačkom savezu i svima koji su doprinijeli da dobijem ovu pozivnicu”, poručio je Starčević.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI