Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hrgovićev put prema Wilderovom pojasu: “Večerašnjom pobjedom u TOP 15, krajem 2019. borba za svjetski naslov” | Fight Site

Hrgovićev put prema Wilderovom pojasu: “Večerašnjom pobjedom u TOP 15, krajem 2019. borba za svjetski naslov”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.09.2018 16:39h Autor:

Filip Hrgović (Facebook)

Filip Hrgović večeras će u zagrebačkoj Areni odraditi svoj šesti profesionalni meč (5-0), sa suprotne strane stajat će mu 20 godina stariji Amerikanac Amir Mansour, a pobjeda nad njim mogla bi mu donijeti puno toga.

Pritom ne mislimo samo na WBC-ov interkontinentalni pojas, već i na ‘Hrgin’ budući ranking koji bi mu mogao u ring donijeti neka od najpoznatijih lica svjetskog boksa.

Planovi Filipovog tima su jasni – s pobjedom u top 15, a do kraja 2019. – meč za svjetsku titulu!

“Pobijedi li Mansoura, Filip bi trebao biti rangiran na rang-ljestvicama većine najjačih svjetskih federacija. Naš je plan da se Filip sljedeće godine bori pet puta, a bude li išlo sve po planu, možda bi se krajem 2019. mogao boriti za svjetski naslov. Naravno, nikad neće neki prvak poput Joshue ili Wildera reći ‘ja se želim boriti s Hrgovićem’, i zato se mi do njih moramo probiti na rang-ljestvicama, na mjesto izazivača. Zato se i borimo za ovaj WBC-ov naslov internacionalnog prvaka, da Filip uđe u prvih 15 boraca, a to je Wilderov pojas. No, da nama netko od prvaka i prije ponudi borbu, ja bih je odmah prihvatio jer toliko vjerujem u Filipa, no s tim bi se morao složiti i cijeli tim, izjavio je Nisse Sauerland, izvršni direktor Sauerland Promotionsa u razgovoru s Večernjim listom.

“Filipova sljedeća borba trebala bi biti u prosincu ove godine, a mi bismo voljeli da se i ona održi u Hrvatskoj”, nadodao je Sauerland.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI