Hrgović već sutra spreman za Wildera: “Najbolji sam na svijetu već sada, ali želim biti još superiorniji

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.12.2018 16:50h Autor:

Filip Hrgović

Filip Hrgović odradio je otvoreni trening za medije, nakon kojeg je najavio subotnji meč protiv Ytala Peree te je još jednom otkrio kako se osjeća spreman za napad na sam svjetski vrh.

U odličnom se izdanju Filip prezentirao u ringu te su mnogi u publici govorili kako izgleda bolje i spremnije, ali i opuštenije nego prije prošlog zagrebačkog meča. Ovo posljednje smo najbolje mogli vidjeti po izjavama, budući da je bio jako dobro raspoložen. Prvo je najavio što će tražiti u meču protiv Ekvadorca.

“Spreman sam na 12 rundi, no naravno da ću ići na nokaut, tražiti priliku za njega. On ovdje sigurno nije došao izgubiti, uostalom latinoamerički borci su po pravilu srčani i hrabri. Dolazi tražiti priliku protiv budućeg svjetskog prvaka i naravno da ga nisam podcijenio”, rekao je Filip nakon otvorenog treninga novinarima koji su došli u dvoranu.

Drugi nastup u Zagrebu donosi puno manje stresa od prvog, što se svakako vidi po Filipovom govoru tijela, ali i načinu na koji komentira ono što je ispred njega.

“Mislim kako sam ovog puta opušteniji jer sam sve ovo već jednom prošao. Osjećam se bolje i lakše mi je prolazili kroz sve kako se meč bliži. Sretan sam što ću nastupiti u dvorani našeg drugog najvećeg sportaša, nakon Mate Parlova. Što se tiče Peree, on se u ringu neće dobro provesti, no nadam se da će se dobro provesti kasnije u gradu i da će vidjeti kako je lijep Advent u Zagrebu”, uz osmjeh je prokomentirao te je još dodao:

“Ja sam već sada najbolji boksač svijeta, no radim na tome da budem sve superiorniji naspram ostatka konkurencije.”

O tome kada će biti spreman za lov na onu pravu svjetsku titulu, nešto je rekao njegov menadžer, Nisse Sauerland. Iz njegovih se riječi vidjelo koliko tim iza Hrgovića puca od samopouzdanja.

“Ako nam date Wildera sutra, može!”, rekao je. No, sada je važno riješiti ovaj subotnji posao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI