Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hrgović se “pokačio” s policijom, pa se zatim javno ispričao! | Fight Site

Hrgović se “pokačio” s policijom, pa se zatim javno ispričao!

Vijesti iz regije 18.12.2015 09:59h Autor:

Filip Hrgović (Twitter)

Filip Hrgović doživio je incident s policijom pri dolasku na dodjele nagrada za najbolje sportaše grada Zagreba. Boksač se porječkao s policajcima, ali cijela situacija se brzo izgladila, nakon čega se na Trgu bana Jelačića i javno ispričao.

Hrgović je ušao u konfrontaciju s policajcima na parkingu, no netko ga je uspio prepoznati prije nego što je priveden i cijela sitacija je prošla bez ozbiljnih posljedica.

“Iskoristio bih ovu priliku da se najdublje i iskreno ispričam policiji, a naročito onim policajcima s kojima sam imao manji verbalni okršaj, nesporazum. Naime, dolazeći ovdje s automobilom zaustavio me policajac, ja sam mu nervozan zbog nenalaženja parkinga odbrusio i neprimjereno se izrazio na što je ovaj već pozvao ophodnju da me privedu. Srećom, sve je brzo izglađeno jer me netko ipak prepoznao. Naravno, to nimalo ne opravdava moj istup i ja koristim priliku odavde s pozornice Trga javno se putem razglasa ispričati policiji, a posebno policajcu prema kojem sam bio grub za neprimjerene riječi”, ispričao se Hrgović.

Uz Hrgovića, nagradu za najboljeg sportaša/icu  dobila je i Sandra Perković dok su u kolektivnim sportovima nagrađeni rukometaši PPD Zagreba i košarkašice Medveščaka.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI