Hrgović potpisao za Sauerland, vrlo brzo ponovno u ringu na jakoj priredbi

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.10.2017 13:31h Autor:

Photo: Facebook

Filip Hrgović je samo nekoliko dana nakon profesionalnog debija, koji je uspješno odradio u latviskoj Rigi, potpisao dugogodišnji ugovor s poznatom europskom boksačkom promocijskom kućom – Sauerland Boxing.

Vijest da će “Hrga” karijeru nastaviti u menadžerskom timu Wilfrieda Sauerlanda, objavljena je na službenim Facebook stranicama tog tima.

“Službeno je. Istaknuta amaterska boksačka zvijezda Filip Hrgović je potpisao dugogodišnji promotorski ugovor s timom Sauerland. Filip će svoj drugi profesionalni meč odraditi na World Boxing Super Seriji 27. listopada u njemačkom Schwerinu”, stoji u kratkoj objavi koja otkriva, kada i gdje ćemo ponovno gledati zagrebačkog udarača.

Očito je Hrgović bio pod posebnom prismotrom u Rigi, gdje su viđeni ljudi iz tima Sauerland, a po uspješno obavljenom zadatku u profesionalnom debiju, dvije strane su pristupile potpisivanju promotorskog ugovora.

Nastup na Svjetskoj boksačkoj super seriji je također odlična vijest za Hrgovića s obzirom na veličinu i važnost ove serije za profesonalni boks. Priredbu u Schwerinu, će predvoditi četvrtfinalnim dvobojem u super srednjoj kategoriji Nijemac Jurgen Brahmer i Amerikanac Rob Brant.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI