Hrgović otkrio kada očekuje prelazak u profesionalce: Imam želju, to me veseli i znam da ću ih sve prebiti

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.01.2017 12:18h Autor:

Filip Hrgović (Facebook)

Ono što je ranije najavio, Filip Hrgović namjerava ove godine i ostvariti. Prelazak u profesinalce je već neko vrijeme na radaru najboljeg hrvatskog boksača, a u intervjuu za Novu TV Filip je otkrio kada bi mogli svjedočiti tom iskoraku u njegovoj karijeri.

“Mogao bih negdje već u prvoj polovici 2017. prijeći u profesionalce. Ne znam detalje, ne znam kada, a ne znam ni s kim, ali znam da imam želju prijeći u profesionalce, znam da me to veseli i znam da ću ih sve prebiti”, izjavio je Hrgović.

Ovaj 24-godišnjak, koji je na posljednjim Olimpijskim igrama Hrvatskoj osigurao prvu olimpijsku boksačku medalju od osamostaljenja, ističe kako nije zadovoljan brončanim odličjem. Svjestan je i toga da još ima prostora za napredak u njegovoj igri, a usput otkriva i razloge koji su ga “potjerali” iz amaterskih voda.

“Da je situacija u državi bolja, da se te medalje bolje vrednuju, da ima više brige o amaterskim sportašima možda bih i ostao zbog te svjetske medalje koja mi nedostaje. Ovako nema smisla ostajati”, objasnio je Filip pa nastavio:

“Najviše prostora imam u snazi i fizičkoj spremi. Mislim da tek trebam stasati. Teškaši stasaju tek s 30 godina. Mislim da tu imam puno prostora da postanem muškarac što se kaže. I na drugim područjima imam prostora za napredak, prvenstveno na samopouzdanju.”

Za cijeli intervju s hrvatskim boksače posjetite sljedeći LINK.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI