Hrgović odradio vaganje za sutrašnji nastup, protivnik nije impresioniran (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.01.2018 19:24h Autor:

Hrgović vs. Little

Filip Hrgović i Tom Little odradili su vaganje i sučeljavanje za svoj sutrašnji meč u Rigi, gdje će nastupiti u uvodnim borbama programa kojeg predvode Mairis Briedis i Oleksand Usyk u polufinalu turnira Svjetske serije u lakoteškoj kategoriji.

Prvi je na vagu stao Britanac, kojem je izmjereno 111.5 kilograma, nakon čega je red došao na hrvatskog borca, koji je na nekako standardnih 104 kilograma, odnosno težini na kojoj se i inače najbolje osjeća. To je samo dokaz kako će Filip vjerojatno i od ovog protivnika biti brži, a vjerujemo da je i udarac snažniji te da će Little to jako brzo osjetiti.

Ipak, Britanac nije impresioniran hrvatskim boksačem niti je obeshrabren statusom autsajdera. Na sučeljavanju je uspio zadržati vrlo ozbiljan stav te se čini nabrijan i spreman pružiti dobar meč. Filipu bi tako nešto apsolutno odgovaralo te se nadamo kako hrvatski boksač ovog puta ispred sebe ima odličan ispit, ali ispit kojeg će također uspjeli apsolvirati i još jednom potvrditi kako ima kvalitetu koja će ga vremenom dovesti na sam svjetski teškaški vrh.

Ispod teksta možete pogledati snimku sučeljavanja za meč koji se održava sutra u večernjim satima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI